Hieronta ja Fysioterapia

Tornin hierontapalvelut kattavat fysioterapeuttisen hieronnan sekä perinteisen klassisen hieronnan. Palveluihimme kuuluu myös akupunktio- ja purentalihaskäsittely. Lisäksi löydät meiltä myös rentouttavia hierontoja kuten Intialainen päänhieronta, kuumakivihieronta tai rentouttava hieronta, joka sisältää ohjattuja rentoutusharjoitteita.

 

Fysioterapeuttinen hieronta 60min

Fysioterapeuttisessa hieronnassa hyödynnetään pehmytkudoskäsittelyn lisäksi myös muita manuaalisia tekniikoita kuten esimerkiksi nivelmobilisointia, faskiakäsittelyä tai passiivisia venytyksiä.

Hoito toteutetaan koulutetun fysioterapeutin toimesta, jolloin se on tehokasta ja turvallista.

MamaMassage -käsittely 60min

MamaMassage -käsittely on raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hierontaa. Hoidon aikana huomioidaan tarvittaessa vatsalihasten erkauma, lantionpohja ja arpikudoksen hoito.

Klassinen hieronta 45/60/90min

Manuaalinen pehmytkudoskäsittely asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan. Laukaisee lihaskireyksiä ja helpottaa kipua tehokkaasti ja hellävaraisesti.

45min: täsmähieronta

60min: puolihieronta

90min: koko hieronta

Akupunktio 45/60min (varaa ensimmäisellä kerralla 60min)

Akupunktion (vanha alunperin kiinalainen hoitomenetelmä) avulla voidaan hoitaa monenlaisia kiputiloja, särkyä sekä jännitystiloja. Sitä voidaan hyödyntää myös kokonaisvaltaiseen kehon rentoutukseen.

Akupunktiohoidossa kartoitetaan aina ensin tarkasti asiakkaan tilanne sekä toiveet. Pehmytkudoksia avaavan käsittelyn jälkeen kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla steriileillä akupunktioneuloilla. Neulotuksen avulla pyritään käynnistämään kehon oma kivunlievitysmekanismi sekä  saavuttamaan kehon tasapaino.

Purentalihaskäsittely 45/60min

Purentalihaskäsittelyn avulla hoidetaan yleisimmin hampaiden narskuttelun/yhteen puremisen tai purentavirheen aiheuttamia kiputiloja niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueella.

Hoidon aikana käsitellään purentalihaksia myös suun sisältä kumihanskojen avulla, jolloin hoito on entistä tehokkaampi.

Rentouttava hieronta 90min

Toiveiden mukaan räätälöidyn hieronnan lisäksi toteutetaan rentoutusohjaus kehon ja mielen rauhoittamiseksi (esimerkiksi hengitysohjaus, hyvän olon harjoitteet, läsnäoloharjoitteet). Voidaan yhdistää myös muutamia rentouttavia akupunktioneuloja.

 

Hot-stones kuumakivihieronta

Hot-stones kuumakivi hieronnassa voit valita lämpimillä kivillä tehtävän hieronnan joko 45min osahieronnalla taikka 75min kokohieronnalla. Hieronta on syvärentouttava lihajännityksiä laukaiseva sekä energisoiva hoitoelämys.

Intialainen Hot-stones kuumakivihieronta

Intialainen Hot- stones kuumakivihieronta on yhdistelmä-hoito kahdesta edellä mainitusta hoidosta.
Hieronta on erittäin rentouttava ja todella suosittu hoitomme!

kesto 90 minuuttia

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta on vanha intialainen hoitomuoto tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin sekä lievittää stressiä.
Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava hieronta ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja siksi se sopii tehtäväksi vaikkapa kesken työpäivän. Hoito on ihanan myös hemmotteluna hiustenleikkauksen yhteyteen.

kesto 30 minuuttia

Intialainen yhdistelmähoito

Intialaisessa yhdistelmähoidossa tehdään rentouttava ylävartalon puolihieronta, jonka jälkeen käsitellään kasvojen akupisteet sekä kaiken tämän kruunaa miellyttävä intialainen päähieronta. Taustalla soi rentouttava musiikki sekä kynttilät luovat tunnelmaa. Todella rentouttavaa!

kesto 60 minuuttia