Hyvinvointi

Tornin hyvinvointi kattaa monipuoliset Fysioterapeuttimme palvelut, kuten fysioterapeuttinen hieronta, äitiyshieronta, akupunktio sekä LymphaTouch -alipainehoito.

Lisäksi toteutamme erilaisia ihania rentouttavia hierontoja yhdessä ammattitaitoisten kosmetologiemme kanssa, kuten intialainen päänhieronta ja kuumakivihieronta tai näiden yhdistelmähoitoja.

 

Fysioterapia 60min

Fysioterapeuttinen hoito toimintakyvyn ja liikkumisen edistämiseksi. Manuaalisen käsittelyn lisäksi asennon ja liikkeen ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa kinesioteippausta, akupunktioneuloitusta. Hoito toteutetaan koulutetun fysioterapeutin toimesta, jolloin se on tehokasta ja turvallista.

Fysioterapeuttinen hieronta 45 / 60 / 75min

Fysioterapeuttinen hieronta on perinteistä tehokkaasti lihasjännityksiä laukaisevaa ja muokkaavaa hierontaa, joka toteutetaan koulutetun fysioterapeutin ammattitaidolla. Hoidon aikana voidaan hyödyntää tarvittaessa muitakin manuaalisia erikoistekniikoita, kuten esimerkiksi nivelmobilisointia, faskiakäsittelyä tai passiivisia venytyksiä sekä uutuutena Lymphatouch alipainehoitoa tehostamaan käsittelyä.

Hieronta 45min

Hieronta 60min

Hieronta 75min

 

Rentouttava hieronta 90min

Koko vartalon lempeä ja rentouttava hieronta tai toiveiden mukaa räätälöity hieronta. Mahdollisuus hengitys- ja rentoutusharjoitusten ohjaukseen.

 

MamaMassage -käsittely (äitiyshieronta) 60min

MamaMassage -käsittely on raskaana olevien ja vastikään synnyttäneiden äitien hierontaa huomioiden jokainen asiakas ja toiveet/tarpeet yksilöllisesti. Hoidon aikana huomioidaan tarvittaessa vatsalihasten erkauma, lantionpohja ja arpikudoksen hoito. Äitiyshieronnassa voi käydä aivan raskauden alusta loppuun saakka turvallisesti, mikäli äidin voinnissa ei ole esiintynyt huolta aiheuttavia oireiluja.

 

Akupunktio 45/60min (varaa ensimmäisellä kerralla 60min)

Akupunktion (vanha alunperin kiinalainen hoitomenetelmä) avulla voidaan hoitaa monenlaisia kiputiloja, särkyä sekä jännitystiloja. Sitä voidaan hyödyntää myös kokonaisvaltaiseen kehon rentoutukseen.

Akupunktiohoidossa kartoitetaan aina ensin tarkasti asiakkaan tilanne sekä toiveet. Pehmytkudoksia avaavan käsittelyn jälkeen kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla steriileillä akupunktioneuloilla. Neulotuksen avulla pyritään käynnistämään kehon oma kivunlievitysmekanismi sekä  saavuttamaan tasapaino kehossa.

 

Purentalihaskäsittely 45 / 60min

Purentalihaskäsittelyn avulla hoidetaan yleisimmin hampaiden narskuttelun/yhteen puremisen tai purentavirheen aiheuttamia kiputiloja niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueella.
Hoidon aikana käsitellään purentalihaksia myös suun sisältä kumihanskojen avulla, jolloin hoito on entistä tehokkaampi.

 

LymphaTouch® -alipainehoito (laitehoito) 30/45min

Suomalaisen kehittelyn ja valmistuksen tuloksena syntynyt alipaineella toimiva laitekäsittely.  Tehokas työkalu mm. turvotukseen, pehmytkudosten kireyteen, arven hoitoon sekä kehon toiminnallisuuden rajoituksiin. LymphaTouch® hoitomenetelmä aktivoi tehokkaasti imunestekiertoa ihonalaisessa kudoksessa lisäten hapen ja ravinteiden saantia hoidetun alueen ympärillä. Tämä edistää nestekiertoa ja lievittää sekä turvotusta että epämukavuutta kudoksessa.  Suositellaan toteutettavaksi sarjahoitona 3-5 kertaa.

 

Hot-stones kuumakivihieronta 45min/75min

Hot-stones kuumakivi hieronnassa voit valita lämpimillä kivillä tehtävän hieronnan joko 45min osahieronnalla taikka 75min kokohieronnalla. Hieronta on syvärentouttava lihajännityksiä laukaiseva sekä energisoiva hoitoelämys.

Intialainen hot-stones kuumakivihieronta 90min

Intialainen Hot- stones kuumakivihieronta on yhdistelmä-hoito kuumakivihieronnasta ja intialaisesta päänhieronnasta.
Hieronta on erittäin rentouttava ja erittäin suosittu hoitomme

Intialainen päänhieronta 30min

Intialainen päänhieronta on vanha intialainen hoitomuoto, jonka aikana käsitellään niskaa, pään alue kauttaaltaan sekä kasvot ja korvanlehdet. Hoito muodostuu sarjasta erilaisia hierontaliikkeitä; mm. taputuksia, painelluksia, kevyitä tukistuksia ja sivelyitä.
Tämä kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja siksi se sopii tehtäväksi vaikkapa kesken työpäivän. Hoito on ihanan myös hemmotteluna hiustenleikkauksen yhteyteen.

Intialainen yhdistelmähoito 60min

Intialaisessa yhdistelmähoidossa tehdään rentouttava ylävartalon puolihieronta, jonka kruunaa mielyttävä intilalainen päänhieronta. Taustalla soi rentouttava musiikki sekä kynttilät luovat tunnelmaa. Todella rentouttavaa!

Tornin taivaallinen hieronta 105min

Taivaallinen hieronta koostuu n. 1,5h mittaisesta öljyllä toteutettavasta koko vartalon hieronnasta, lisänä lämpöpakkaukset rentoutuksen edistämiseksi. Hoituhuone lämmitetään valmiiksi ja tunnelmavalaistaan kynttilöin kauniin musiikin soidessa taustalla läpi hoidon. Hieronnan päätteeksi asiakas saa jäädä hetkeksi painonpeiton alle nauttimaan kokonaisvaltaisesti rentouttuneesta olosta, jonka lisäksi tarjoilemme lämpimän juoman toiveen mukaan. Kokonaiskesto 1h 45min