Kosmetologi ja jalkahoitaja

Ihanassa hoitolassamme palvelee kosmetologi sekä koulutettu jalkahoitaja Jaana tarjoten sinulle kattavan valikoiman tehokkaita kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, kynsien kestolakkausta sekä karvanpoistoa sokeroinnilla.

Jalkahoidot

Jalkahoidot Jaana tekee koulutetun jalkahoitajan pätevyydellä, joten voit tulla meille vaativillakin jaloilla saaden niihen apua!

Sokeroinnit

Sokeroinnit teemme vahvalla ammattitadolla sekä käytössämme on sokerointi-passi. Käytössämme on suomalainen Helmi-vartalosokeria. Se on kehitetty herkälle iholle eikä se sisällä ihoa herkistäviä hajusteita tai väriaineita. Helmi sokeri on luonnonkosmetiikkaa!

 

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa Ihon epäpuhtauksia ja -tasaisuuksia hoidamme erilaisin laitehoidoin. Ihoasi hellivät ja hoitavat kasvohoidot suunnitellaan aina yhdessä kosmetologin kanssa juuri sinulle sopivaksi sekä tarvittavan tehon saamiseksi. Jaanan ja Maijun taitavissa käsissä tehdyissä kasvohoidoissa käytetään korkealaatuisia ihonhoito-sarjoja: Environ A-vitamiini-, Bernard Cassiere-, sekä Medicalia- sarja.
Meiltä löydät myös ihania hemmottelevia kasvohoitoja itselle hemmotteluun taikka rakkaallesi lahjaksi.

Suloinen suklaa:

Hoito on ennenkaikkea hemmotteluhoito, mutta sen vaikutukset on silminnähtävissä ihon värin kirkastumisena sekä heleytymisenä. Hoito sisältää rouhitusta kaakaopavusta koostuvan kuorinnan, pitkän ja rentouttavan hieronnan joka tehdään kaakaovoilla johon on lisätään apelsiinin eteeristä öljyä sekä suloisen suklaa naamion joka sisätää 64% tummaa suklaata. Suloisessa suklaakasvohoidossa suklaata voi maistella hoidon aikana. Tämä hoito on suosittu lahja!

Hurmaava hunaja:

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ennen kaikkea harmaalle ja tukkoiselle iholle. Hurmaava hunaja kirkastaa ihoa ihanteellisesti. Hoito sisältää hunaja-sokerikuorinnan, rentouttavan hunaja-happi hieronnan sekä hurmaavan moussenaamion johon lisätään aitoa hunajaa. Hoidon aikana pääset myös herkuttelemaan hunajalla. Hoito on ihana vaikkapa polttari-lahjaksi morsiammelle!