Kosmetologi

Ihanassa hoitolassamme palvelee kosmetologit Tea ja Maiju tarjoten sinulle kattavan valikoiman tehokkaita kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, kynsien kestolakkausta, karvanpoistoa sokeroinnilla, sekä meikkaukset ammattitaidolla!

 

 

 

 

Kasvohoidot

Ihoasi hellivät ja hoitavat kasvohoidot suunnitellaan aina yhdessä kosmetologin kanssa juuri sinulle sopivaksi sekä tehdään aina sen hetken ihon kunnon mukaan. Tean taitavissa käsissä tehdyissä kasvohoidoissa käytetään korkealaatuisia ihonhoito-sarjoja: Environ A-vitamiini-, sekä Bernard Cassiere- sarjoja. Perinteisiin ja hemmotteleviin hoitoihin käytetään Bernard Cassierea ja tulokselliseen tehokkaaseen hoitoon käytetään Environia. Hoidoissa konsultoidaan aina asiakasta ja tehdään hoito sen mukaan mikä on asiakkaan oma tarve ja ihon kunto. Näin saat juuri sellaisen hoidon kuin haluat.

 

Environ A-vitamiinihoito

A-vitamiinihoidossa palautetaan ihon A-vitamiinitasapaino, jolla saadaan monia erilaisia ihon ongelmia korjaantumaan. Oli ihosi sitten rasvoittuva, couperoottinen, kuiva, eloton tai ikääntyvä, tämä hoito saa ihosi jälleen hehkumaan ja ihanan heleäksi! Tarvittaessa voidaan hoidon aikana tehdä kevyt maitohappokuorinta, joka pehmittää ja kirkastaa kuivaa ihoa. Laadukkailla kotihoitotuotteilla varmistetaan hoitolassa tehdyn hoidon jatkuvuus kotioloissa, jotka kosmetologisi on katsonut ihoanalyysin ja hoidon tavoitteiden perusteella.

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa tehdään neulauslaitteella pieniä kanavia ihoon, jolla saadaan hoitavat aineet imeytymään syvemmälle ja se stimuloi ihon kollageenia. Se aikaansaa ihon uusiutumisreaktion ja tasoittaa juonteita ja arpia, sekä kiinteyttää ihoa. Neulaushoitoa suositellaan aina ensin sarjahoitona 3-4 kertaa 1-2 viikon välein, jonka jälkeen käydään noin kuukauden välein ylläpitävissä hoidoissa. Hoitoa ei suositella raskaanaoleville, diabeetikoille tai ihossa olevan aktiivisen tulehduksen aikana. Tämä hoito sopii erityisesti aknearvista kärsiville, erittäin kuivaihoisille ja hoitoa ikääntymisen merkkeihin haluaville.

Suloinen suklaa:

Hoito on ennenkaikkea hemmotteluhoito, mutta sen vaikutukset on silminnähtävissä ihon värin kirkastumisena sekä heleytymisenä. Hoito sisältää rouhitusta kaakaopavusta koostuvan kuorinnan, pitkän ja rentouttavan hieronnan joka tehdään kaakaovoilla johon on lisätään appelsiinin eteeristä öljyä sekä suloisen suklaa naamion joka sisätää 64% tummaa suklaata. Suloisessa suklaakasvohoidossa suklaata voi maistella hoidon aikana. Tämä hoito on suosittu lahja!

Hurmaava hunaja:

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ennen kaikkea harmaalle ja tukkoiselle iholle. Hurmaava hunaja kirkastaa ihoa ihanteellisesti. Hoito sisältää hunaja-sokerikuorinnan, rentouttavan hunaja-happi hieronnan sekä hurmaavan moussenaamion johon lisätään aitoa hunajaa. Hoidon aikana pääset myös herkuttelemaan hunajalla. Hoito on ihana vaikkapa polttari-lahjaksi morsiammelle!

Sokeroinnit

Sokeroinnit teemme vahvalla ammattitaidolla suomalainen Helmi-vartalosokerilla sekä Scandinavian Skin Candylla. Käytössämme on sokerointi-passi jossa saat joka viidennen kerran puoleen hintaan!