Torni-Parturi

Hyvät asiakkaat!
 
Raskain, mutta samalla huojentunein mielin olemme päättäneet asettaa itsemme vapaaehtoiseen karanteeniin Korona-epidemian vuoksi. Liikkeemme on TOISTAISEKSI kiinni 25.3-13.4.2020 välisen ajan, mutta tarvittaessa pidennämme tätä aikaa, mikäli viranomaisilta tulee uusia suosituksia. Otamme tämänhetkisen tilanteen vakavasti ja haluamme ehdottomasti kantaa vastuumme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi välttäen ylimääräisiä fyysisiä kontakteja. Haluamme omalta osaltamme turvata henkilökuntamme sekä asiakkaidemme terveyden.
 
Ilmoitamme heti asiakkaillemme sähköpostitse ja nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanaviemme kautta tiedon, kun päätämme turvallisin mielin avata taas ovemme. Nettiajanvarauksemme on myös toiminnassa, joten sieltä voi varailla aikoja palveluihimme jo vähän pidemmällekin.
 
Kuinka voit tukea yritystä?
 
Tukemalla meitä, tässä hankalassa tilanteessa, voit ostaa lahjakortteja palveluihimme nettisivujemme lahjakorttikoneesta (voimassa 12kk). Lahjakortteja voit käyttää monipuolisesti kaikkiin palveluihimme sekä edustamiimme tuotteisiin. Kaikkien jo aiemmin ostettujen lahjakorttien voimassaoloajassa joustetaan. 
 
Voit myös tilata kampaamo- ja kauneudenhoitotuotteita suoraan kotiisi kauttamme. Infoamme tästä palvelusta tarkemmin sosiaalisen median kanavissamme ja lisätietoa saat soittamalle meille.
 
Seuraathan meitä siis jo sosiaalisessa mediassa:
Facebook: TORNI
Instagram: @kampaamotorni @torniparturi @torninkauneus sekä @torninhyvinvointi
Voit myös olla tarvittaessa yhteydessä meihin nro 044-7478000/ Jenna & Jenita koskien mitä tahansa mielen päällä olevaa yritystoimintaamme kuuluvaa asiaa.
 
Toivomme ja pyydämme. Ethän unohda meitä, sillä haluamme palvella sinua myös tulevaisuudessa! 
 
Terkuin,
Tornin tytöt

Kamp

Torni-parturi palvelee sinua aina ilman ajanvarausta. Parturista saat ammattitaidolla hiustenleikkaukset ja parrankäsittelyt samalla kerralla asioidessasi meillä. Jokainen asiakas palvellaan reilusti saapumisjärjestyksessä. Halutessasi voit aina myös odottaa vuoroasi toivomallesi parturille. Meillä on käytössä oma kanta-asiakaskorttimme, jolla saat joka 10. hiustenleikauksen ilmaiseksi.

Ilman ajanvarausta sinua palvelevat  Satu, Young ja Päivi.

Kaksi puolta

Toinen puoli liikkeestämme toimii ajanvarauksella, johon voit varata sinulle sopivimman ajan, jos ilman ajanvarausta toimintamalli, ei ole sinun juttusi.

Muut palvelut ja lahjakortit

Meiltä löydät myös kattavat hyvinvointi ja kosmetologi palvelut. Halutessasi voit varata ajan myös jalkahoitoon, koulutetulle jalkahoitajalle taikka hierojalle klassiseen hierontaa. Kaikkiin palveluihimme voit myös ostaa toivotun Tornin-lahjakortin! Ajanvaraus puolella sinua palvelevat Jenna, Jaana, Sipe ja Laura.

Historiaa sekä uusia tuulia

Torni-Parturi on perustettu vuonna 1957 Oulun Torni taloon. Yrityksemme on perustaneet Sotainvalidien-veljesliitto. 1970-luvulla sen ostivat sen aikaiset työntekijät Ritva Tuohimaa sekä Salli Aittokoski. Samoihin aikoihin, he ottivat Torni-Parturiin töihin nykyisen Yrittäjän Irma Siiran. Irma on ollut yrittäjänä Torni-Parturissa vuodesta 1990 alkaen.

Torni-parturi on palvellut oululaisia aina ilman ajanvarausta. Vuonna 2004 Irman tytär Jenna tuli töihin Torni-parturiin. Vuonna 2013 Jenna perusti äitinsä kanssa Torni-Parturin viereen toisen liikkeen, joka palveli asiakkaita ajanvarauksella ja palveluihin lisättiin myös hieronta, kosmetologi sekä meikkauspalvelut. Markkinoinnissa alettiin käyttämään nimeä TORNI.

Vuonna 2016 joulukuussa ajanvarauspuolemme muutti uusiin tiloihin Hallituskatu 26:een, jonne ilman ajanvarausta toimiva Torni-parturi muutti perässä toukokuussa 2017, kuitenkaan muuttamatta omaa toiminta periaatettaan; palvella ilman ajanvarausta. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, joustavasti ja jokaiselle sopivalla tavalla, ilman ajanvarausta sekä ajanvarauksella.

Torni on palvellut oululaisia jo 60 vuoden ajan. Toivotamme sinut läpimästi tervetulleeksi uuteen parturiimme Hallituskatu 26:een!

Torni-Parturin palvelut

Hiusten leikkaukset:

Parturileikkaus 30min: 30€
Koneleikkaus: 20€
Jenkki: 30€
Lapset alle 7-vuotiaat: 26€
Otsis: 18€
Kampaamoleikkaus 60min: 46€
Mallinmuutos yli 60min: 65€

Pesut leikkauksen yhteydessä:

Hiusten pesu, hoito ja hieronta: 5€
Hiuspohjan rentouttava hieronta (sis. pesu) 15min: 20€
Hiuspohjan harjaus: 15€

Hiusten pesu ja kuivaus (ilman leikkausta)

Lyhyet 10€
Puolipitkät 15€
Pitkät 29€

Parran käsittelyt:

Parranajo veitsellä: 45€
(sis. parranajo veitsellä sekä muotoilu)
Amerikkalainen parranajo: 65€
(sis. kuumat ja kylmäät pyyhkeet, parranajon veitsellä, kasvohieronnan, rauhoittavan voiteen ja tuoksun)
Parranmuotoilu: 16-26€

HUOM! Emme tee hiusten värjäyksiä Torni-Parturin puolella, jotta palvelu olisi mahdollisimman joustavaa asiakkaillemme, eikä odottamis-aika venyisi kohtuuttomaksi! Hiustenvärjäyksiin voit varata ajan ajanvarauspuoleltamme numerosta: 044 747 8000 tai nettiajanvarauksesta