Torni-Parturi

Torni-parturi palvelee sinua aina ilman ajanvarausta. Parturista saat ammattitaidolla hiustenleikkaukset ja parrankäsittelyt samalla kerralla asioidessasi meillä. Jokainen asiakas palvellaan reilusti saapumisjärjestyksessä. Halutessasi voit myös odottaa vuoroasi toivomallesi parturille.

Ilman ajanvarausta sinua palvelevat  Satu ja Young 

TORNIN KAKSI PUOLTA

Toinen puoli liikkeestämme toimii ajanvarauksella. Tämän kautta voit varata itsellesi sopivimman ajan, mikäli ilman ajanvarausta toimintamalli ei ole sinun juttusi.

MUUT PALVELUT JA LAHJAKORTTI

Parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi meiltä löydät kattavat fysioterapeutin ja kosmetologin palvelut. Halutessasi voit siis varata ajan esimerkiksi jalkahoitoon, fysioterapeuttiseen hierontaan tai moniin erilaisiin rentouttaviin tai tuloksellisempiin erikoishoitoihin. Kaikkiin palveluihimme voit myös ostaa toivotun Tornin-lahjakortin! Ajanvaraus puolella sinua palvelevat Jenna, Sipe, Janne, Maiju, Jenita, Tania ja Tea

HISTORIAA JA UUSIA TUULIA

Torni-Parturi on perustettu vuonna 1957 Oulun Torni taloon. Yrityksemme on perustaneet Sotainvalidien-veljesliitto. 1970-luvulla sen ostivat sen aikaiset työntekijät Ritva Tuohimaa sekä Salli Aittokoski. Samoihin aikoihin he ottivat Torni-Parturiin töihin nykyisen Yrittäjän Irma Siiran. Irma on ollut yrittäjänä Torni-Parturissa vuodesta 1990 alkaen.

Torni-parturi on palvellut oululaisia aina ilman ajanvarausta. Vuonna 2004 Irman tytär Jenna tuli töihin Torni-parturiin. Vuonna 2013 Jenna perusti äitinsä kanssa Torni-Parturin viereen toisen liikkeen, joka palveli asiakkaita ajanvarauksella ja palveluihin lisättiin myös hieronta, kosmetologi sekä meikkauspalvelut. Markkinoinnissa alettiin käyttämään nimeä TORNI.

Vuonna 2016 joulukuussa ajanvarauspuolemme muutti uusiin tiloihin Hallituskatu 26:een, jonne ilman ajanvarausta toimiva Torni-parturi muutti perässä toukokuussa 2017, kuitenkaan muuttamatta omaa toiminta periaatettaan; palvella ilman ajanvarausta. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, joustavasti ja jokaiselle sopivalla tavalla, ilman ajanvarausta sekä ajanvarauksella.

Vuonna 2020 Irma toinen tytär ja Jennan sisko siirtyi myös kokonaan työskentelemään Torniin, jonka myötä Irma myös siirtyi ansaitulle eläkkeelle. Yritystoimintaamme lisättiin hyvinvointipuolen palvelut, sillä Jenita on ammatiltaan fysioterapeutti. Tämän myötä olemme entisestään pystyneet monipuolistamaan palveluntarjontaamme ajatuksella ”kauneutta ja hyvinvointia saman katon alta!”

Torni on palvellut oululaisia jo yli 60 vuoden ajan. Toivotamme sinut läpimästi tervetulleeksi uuteen tyylikkääseen parturiimme Hallituskatu 26:een!

 

PARTURIN PALVELUT

Hiusten leikkaukset:

Parturileikkaus 30min: 30€
Koneleikkaus: 20€
Jenkki: 30€
Lapset alle 7-vuotiaat: 26€
Otsis: 18€
Kampaamoleikkaus 60min: 46€
Mallinmuutos yli 60min: 65€

Pesut leikkauksen yhteydessä:

Hiusten pesu, hoito ja hieronta: 5€
Hiuspohjan rentouttava hieronta (sis. pesu) 15min: 20€
Hiuspohjan harjaus: 15€

Hiusten pesu ja kuivaus (ilman leikkausta)

Lyhyet 10€
Puolipitkät 15€
Pitkät 29€

Parran käsittelyt:

Parranajo veitsellä: 45€
(sis. parranajo veitsellä sekä muotoilu)
Amerikkalainen parranajo: 65€
(sis. kuumat ja kylmäät pyyhkeet, parranajon veitsellä, kasvohieronnan, rauhoittavan voiteen ja tuoksun)
Parranmuotoilu: 16-26€

HUOM! Emme tee hiusten värjäyksiä Torni-Parturin puolella, jotta palvelu olisi mahdollisimman joustavaa asiakkaillemme, eikä odottamisaika venyisi kohtuuttomaksi! Hiustenvärjäyksiin voit varata ajan ajanvarauspuoleltamme numerosta: 044 747 8000 tai nettiajanvarauksesta